ja ne vidim smisao jer ne mogu da downloadam...XtrmntR wrote:Ne! Ni u kom slucaju ne mislim na Pink Floyd, cak sta vise obozavam Pink Floyd. Primer je recimo viewtopic.php?f=39&t=2228 , bez uvrede bilo kome, ali ja u ovome ne vidim apsolutno nikakav smisao.
Šta vas nervira u muzičkim pravcima?
Re: Sta vas nervira u muzickim pravcima?
Ja sam se pokajao sto sam uopste i downloadovao. 

-
da odgovorim na ovo gore ... ne smetaju mi balade
toliko 

Nick ti je David Gilmour a tebi smetaju balade. Pa makar i malo...davidgilmour wrote:da odgovorim na ovo gore ... ne smetaju mi baladetoliko
Sjajno...

-
ma ne smetaju mi j... balade
sta vam je 

Ajde nek mi neko kaze gde da se odselim da budem u blizini ljudi koji sviraju blues.
Jeb'o vas metal sve redom.
Salim se za ovo drugo
ali neverovatno da u jednom gradu velicine Novog Sada ima toliko malo ljudi koji bi da sviraju nesto sem metala...
Jeb'o vas metal sve redom.

Salim se za ovo drugo

Mississippi Delta!Ajde nek mi neko kaze gde da se odselim da budem u blizini ljudi koji sviraju blues.
Kad Dodjes do one zute kuce e odmah tu pored imas jedan Club gde se svira samo blues

Critical wrote:
Mississippi Delta!
Kad Dodjes do one zute kuce e odmah tu pored imas jedan Club gde se svira samo blues![]()

Da.... To bi bio jedan od izbora.

Critical wrote:Mississippi Delta!Ajde nek mi neko kaze gde da se odselim da budem u blizini ljudi koji sviraju blues.
Aahhahahahahahahahahahaahahaahaha
Mene nervira postojanje i klasifikacija muzickih pravaca - tu se okupi gomila egomanijaka koji se nadku..avaju ciji je duzi, ili brzi...pa pokusavaju da nadkur..vaju svoje uzore, pa se jos i pridrzavaju ustaljenih shema tih pravaca k'o da ce im neko odrubiti glavu; Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...
E upravo to mene najvise izbaci iz takta sto se muzickih prici tice...Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...
Evo primer ,svirali smo na probi pesmu od Death - Crystal Mountain , i sad ja sviram solo u sutini nisam ga skidao celog ,skinuo sam one prepoznatljive stvari tipa kraj -pocetak ,a izmenju naravno nesto kao ja soliram ,i ja se tako drndam i uzmem da malo cimam Floyd (Edge III tremolo,kako hocete) i pevac (inace death/black metalac ,sta li je vec) zaustavlja svirku ,a razlog je bio da meni kaze da u Death-u ne moze da se solira tako,tj. da se u pomenutom pravcu ne koristi Flyod na sta smo mi (jel ceo bend ) popizdeli, naravno lik vise ne peva u bendu ........
Eto to me najvise nervira,tipa taj pravac ta skala ,ima svakakvih bolesti

Bas to...zimisli Glimorovu ili Pageovu depresiju da sviraju Comfortably Numb tj. Stairway to Heaven od note do note 30-tak godina...kao pakao koji si sam sebi nametnuoCritical wrote:E upravo to mene najvise izbaci iz takta sto se muzickih prici tice...Mada vidis u death ili black metalu se to mozda i desava...Tekstualni primer ponasanja ljubitelja muzickih pravaca(formulisite kako zelite): Hej vidi onog christian rockera sto solira van epic-gospel skale...treba ga kamenovati...
Evo primer ,svirali smo na probi pesmu od Death - Crystal Mountain , i sad ja sviram solo u sutini nisam ga skidao celog ,skinuo sam one prepoznatljive stvari tipa kraj -pocetak ,a izmenju naravno nesto kao ja soliram ,i ja se tako drndam i uzmem da malo cimam Floyd (Edge III tremolo,kako hocete) i pevac (inace death/black metalac ,sta li je vec) zaustavlja svirku ,a razlog je bio da meni kaze da u Death-u ne moze da se solira tako,tj. da se u pomenutom pravcu ne koristi Flyod na sta smo mi (jel ceo bend ) popizdeli, naravno lik vise ne peva u bendu ........
Eto to me najvise nervira,tipa taj pravac ta skala ,ima svakakvih bolesti![]()

Nerviraju me bendovi koji pevaju o egipatskoj mitologiji...
Hahahahahaha
Zasto bi neko pevao o mitologiji egipta...?
E cega sve nema....
Necu nikog da uvredim ali... sjajno, sjajno!
Hahahahahaha

E cega sve nema....
- goodlikesweeper
Ja tebe uopste ne kontam covece....nemoj sad da mislis da ja branim nile ili nesto slicno...nile nisu nist vec najobicniji redneckovi i seljaci,ali mislim,sta fali,bas im dobra ideja....mislim sta treba,sad svi neki hipici da budemo radimo jedno te isto 100 godina....koliko malo originalnih ideja u muzici ima,i onda kad ih se neko seti drugi ga ismejavaju....apsolutno ne razumem...apsolutno....Funkomat wrote:Nerviraju me bendovi koji pevaju o egipatskoj mitologiji...
Hahahahahaha![]()
![]()
E cega sve nema....
I jos jednom,da ne bude nikakve zabune,ne volim NILE!Ali ideju prosto moras postovati,a ne ismejavati...
Zasto da ne?Aj i reci zasto ne?Zato sto tebi egipat nije zanimljiv?Pa dobro,nekom jeste.Evo na primer meni.Ja sam se nosio mislju da ih slusam samo zbog toga.Ali jok,grozni su.Pa i sam kad sviram uvek trazim skale koje vuku na neku egipatski zvuk....
Lepo napisi,znas sta,ja ne volim egipat,nije mi zanimljiv pa kad neko peva o geptu mene to ne zanima.A li ovo ismejavanje...nisam mogao precutati,Bez teksta sam ostao...

Pa tema je postavljena da bih mogao da pljujem po takvim stvarima.
Ok izvinjavam se.
Nisam toliko ozbiljno mislio koliko si ti ozviljno shvatio...
Jednostavno mi zvuci glupo jbg...
Neki metalci koji sviraju o mitologiji egipta... jebiga... meni je to jednostavno smesno.
Naravno nemam nista protiv egipatske mitologije, cak stavise fascinira me mitologija ali... ono... death (ili koji vec) metal i mitologija...
No svejedno.
NIsam hteo da uvredim tebe ili bilo koga.

Ok izvinjavam se.
Nisam toliko ozbiljno mislio koliko si ti ozviljno shvatio...

Jednostavno mi zvuci glupo jbg...
Neki metalci koji sviraju o mitologiji egipta... jebiga... meni je to jednostavno smesno.

Naravno nemam nista protiv egipatske mitologije, cak stavise fascinira me mitologija ali... ono... death (ili koji vec) metal i mitologija...
No svejedno.
NIsam hteo da uvredim tebe ili bilo koga.