Wau-Wau : Ja ne želim to
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Wau-Wau : Ja ne želim to
Ne pričam ti za štimovanje... nego za intonaciju.
Zbog čega izbegavaš da gitaru poneseš kod nekog kompetentnijeg?
Mislim,svaka čast beskrajnim mogućnostima interneta,ali ja sam uvek da to odradi neko školovan.Pozdaravljam entuzijazam,ali majstor je ipak majstor...
Mislim,svaka čast beskrajnim mogućnostima interneta,ali ja sam uvek da to odradi neko školovan.Pozdaravljam entuzijazam,ali majstor je ipak majstor...

- Chord-Master
- MF veteran
Blingo wrote:majstor je ipak majstor...
To sve zavisi, kada bi naprimer odneo gitaru kod Jean-a, morao bi da se pozdravi sa dobrim delom finish-a, jer bi Jean u svojoj "strucnosti", najverovatnije krvnicki izgrebao gitaru

Ali kod dobrog majstora, svakako valja odneti instrument, mada ne vidim zasto bi placao majstora za neki manji problem koji uz pomoc interneta moze sam da resi.
Svakako,ali ako sam dobro razumeo,dečko nema iskustva sa tim stvarima tako da je ipak bolje kada vidi kako se to radi uživo.Da je internet dovoljan,ljudi ne bi učili škole nego bi išli na internet.Kapiram da bi ga to koštalo neke sitne pare,bilo gotovo za dan,a uštedeo bi puno vremena,živaca i emocija.
E sad,koji je majstor dobar,to je neko drugo pitanje...
E sad,koji je majstor dobar,to je neko drugo pitanje...
- Chord-Master
- MF veteran
Blingo wrote:Kapiram da bi ga to koštalo neke sitne pare,bilo gotovo za dan,a uštedeo bi puno vremena,živaca i emocija.
Slazem se, ali opet sa druge strane - ovako ce nauciti nesto vezano za ovo, naucice vise o mehanizmu na gitari, a takodje ce sledeci put, ako na ovoj ili nekoj drugoj gitari dodje do istog problema, odmah znati sta da radi i nece morati uopste da placa majstore.
Jedino je lose to, sto tako, u nameri da se popravi, moze lako da se dogodi da se jos vise pokvari instrument.
Hmmm..... da ,to moze vrlo lako da se desiJedino je lose to, sto tako, u nameri da se popravi, moze lako da se dogodi da se jos vise pokvari instrument.

Ja opet zastupam ovu stranu da ode kod majstora (nekog proverenog) koji ce to lepo da sredi i naravno da posmatra sta covek radi pa i da nauci nesto.
Nemam ja nista protiv neta i ucenja preko njega ali,nesto jednostavno ne moze tako ,posebno ako nemas iskustava a jos da dodam SVAKI ZANAT SE PLACA!

- Chord-Master
- MF veteran
Pa to, da prvi put odnese majstoru i da posmatrajuci sta on radi, nauci kako se to radi, to je jos najbolje, jer niti rizikuje da sjebe nesto (jedino ako majstor ne sjebe nesto
), a znace kako sam to da uradi sledeci put i nece morati opet da se cima, da mu majstor ponovo popravlja to isto.
Mislim, naravno da postoje stvari koje samo majstor moze da uradi i naravno da se ne moze sve resiti pomocu interneta, ali sam za to da ono sto covek moze da popravi sam i sto ne nosi rizik nekog veceg sjebavanja, da to i uradi sam.

Mislim, naravno da postoje stvari koje samo majstor moze da uradi i naravno da se ne moze sve resiti pomocu interneta, ali sam za to da ono sto covek moze da popravi sam i sto ne nosi rizik nekog veceg sjebavanja, da to i uradi sam.
Pa i ja sam uvek za toali sam za to da ono sto covek moze da popravi sam i sto ne nosi rizik nekog veceg sjebavanja, da to i uradi sam.

- goodlikesweeper
Slazem se sa ovim.Sad odnesi kod majstora,posle ako skontas neces morati...Critical wrote:samo mislim da je ovde velika verovatnoca da ce pre da sjebe nesto nego da popravi (nadam se da se doticni nece uvrediti)