Wau-Wau : Ja ne želim to

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Rocket Roll

Re: Wau-Wau : Ja ne želim to

Post by Rocket Roll » 04 May 2008, 18:30

Ne pričam ti za štimovanje... nego za intonaciju.

Blingo

Post by Blingo » 08 May 2008, 22:40

Zbog čega izbegavaš da gitaru poneseš kod nekog kompetentnijeg?
Mislim,svaka čast beskrajnim mogućnostima interneta,ali ja sam uvek da to odradi neko školovan.Pozdaravljam entuzijazam,ali majstor je ipak majstor... 8)

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 08 May 2008, 23:36

Blingo wrote:majstor je ipak majstor... 8)

To sve zavisi, kada bi naprimer odneo gitaru kod Jean-a, morao bi da se pozdravi sa dobrim delom finish-a, jer bi Jean u svojoj "strucnosti", najverovatnije krvnicki izgrebao gitaru :mrgreen:
Ali kod dobrog majstora, svakako valja odneti instrument, mada ne vidim zasto bi placao majstora za neki manji problem koji uz pomoc interneta moze sam da resi.

Blingo

Post by Blingo » 09 May 2008, 00:31

Svakako,ali ako sam dobro razumeo,dečko nema iskustva sa tim stvarima tako da je ipak bolje kada vidi kako se to radi uživo.Da je internet dovoljan,ljudi ne bi učili škole nego bi išli na internet.Kapiram da bi ga to koštalo neke sitne pare,bilo gotovo za dan,a uštedeo bi puno vremena,živaca i emocija.

E sad,koji je majstor dobar,to je neko drugo pitanje...

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 09 May 2008, 14:55

Blingo wrote:Kapiram da bi ga to koštalo neke sitne pare,bilo gotovo za dan,a uštedeo bi puno vremena,živaca i emocija.

Slazem se, ali opet sa druge strane - ovako ce nauciti nesto vezano za ovo, naucice vise o mehanizmu na gitari, a takodje ce sledeci put, ako na ovoj ili nekoj drugoj gitari dodje do istog problema, odmah znati sta da radi i nece morati uopste da placa majstore.

Jedino je lose to, sto tako, u nameri da se popravi, moze lako da se dogodi da se jos vise pokvari instrument.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 09 May 2008, 15:12

Jedino je lose to, sto tako, u nameri da se popravi, moze lako da se dogodi da se jos vise pokvari instrument.
Hmmm..... da ,to moze vrlo lako da se desi :)

Ja opet zastupam ovu stranu da ode kod majstora (nekog proverenog) koji ce to lepo da sredi i naravno da posmatra sta covek radi pa i da nauci nesto.
Nemam ja nista protiv neta i ucenja preko njega ali,nesto jednostavno ne moze tako ,posebno ako nemas iskustava a jos da dodam SVAKI ZANAT SE PLACA! :D

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 09 May 2008, 15:49

Pa to, da prvi put odnese majstoru i da posmatrajuci sta on radi, nauci kako se to radi, to je jos najbolje, jer niti rizikuje da sjebe nesto (jedino ako majstor ne sjebe nesto :) ), a znace kako sam to da uradi sledeci put i nece morati opet da se cima, da mu majstor ponovo popravlja to isto.

Mislim, naravno da postoje stvari koje samo majstor moze da uradi i naravno da se ne moze sve resiti pomocu interneta, ali sam za to da ono sto covek moze da popravi sam i sto ne nosi rizik nekog veceg sjebavanja, da to i uradi sam.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 09 May 2008, 18:55

ali sam za to da ono sto covek moze da popravi sam i sto ne nosi rizik nekog veceg sjebavanja, da to i uradi sam.
Pa i ja sam uvek za to :D samo mislim da je ovde velika verovatnoca da ce pre da sjebe nesto nego da popravi (nadam se da se doticni nece uvrediti :D )

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 09 May 2008, 19:18

Critical wrote:samo mislim da je ovde velika verovatnoca da ce pre da sjebe nesto nego da popravi (nadam se da se doticni nece uvrediti :D )
Slazem se sa ovim.Sad odnesi kod majstora,posle ako skontas neces morati...

Post Reply