Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zato što nikada valjani savet nije ni dobio na ovom forumu.rockozaurus wrote:Hi,hi, mislim da je trud uzaludan...Ni jedan od svih koji su pitali za savet,koju gitaru da kupe,ne videh da je na kraju napisao;"Evo da se pohvalim,kupio sam po vasem savetu ili po licnom nahodjenju..."
Nisu najjeftinije a nisu ni po izgledu najslicnije jer imaju malo vise usecen single cut na telu, boje i tezina su vec relativne stvari i variraju od gitare do gitare...Trzalica wrote: Najpribližnije su po težini, izgledu, bojama, i ujedno i najjeftinije.
Kao prvo;preterujes!Kao drugo;ako mi otkrijes gde ima taj tvoj Vintage za 250e,odma cu odem da ga kupim...Trece,da citas postove od pocetka,ne bi baljezgao sada...Cetvrto,ja nemam nista licno protiv tebe ali ti uradis tako da svi ostali imaju...Peto...ajde, dosta,za sada...Trzalica wrote:Zato što nikada valjani savet nije ni dobio na ovom forumu.rockozaurus wrote:Hi,hi, mislim da je trud uzaludan...Ni jedan od svih koji su pitali za savet,koju gitaru da kupe,ne videh da je na kraju napisao;"Evo da se pohvalim,kupio sam po vasem savetu ili po licnom nahodjenju..."
Čudim se da niste poterali lika kod Mirka Tasića ili onog zemunca Goran-a da mu isteše neko deblo u obliku LP-a za tih 250€? Tako radite sa svim pridošlicama koji traže savete za kupovinu skupljih poznatih brendova. Zato vas niko i ne sluša.
A sada da skratim priču i naravno stavim tačku na dalje prepucavanje, jer u tome neću učestvovati. mogu da čoveku mirne duše za 250€ preporučim Vintage kopije Les Paul gitara. Najpribližnije su po težini, izgledu, bojama, i ujedno i najjeftinije. Daju pristojan zvuk, koji sigurno neće zavijati kao čopor gladnih vukova i jecati kao nevina devojka pred prvu bračnu noć, ali za tu klasu, go for it.
Je,je, Gibson standard se inace pravi od svetske klase drveta, susenog petsto godina u pecinama...Kad bi sad zamenili magnete i elektroniku na pet Vintage gitara i pomesali ih sa Gibsonima ti bi sigurno pogodio na nevidjeno svih pet? Jeste bi...Trzalica wrote:
P.S. kada se tiče zamene magneta, elektronike, zarad boljeg zvuka, ZABORAVI. Kupi onda original Gibson Les Paul Std. i ne veruj likovima koji govore da će gitara zvučati kao original ako zameniš magnete.
Šta znam, meni se dopala kada sam je probao. Inače, nisam probao ove "TOKAI" gitare, no, ako mogu da se nadju za za 250€, da liče na Gibson Les Paul, u budu bar pristojan student instrument, opet velim - go for it!LifelessDead wrote:Nisu najjeftinije a nisu ni po izgledu najslicnije jer imaju malo vise usecen single cut na telu, boje i tezina su vec relativne stvari i variraju od gitare do gitare...Trzalica wrote: Najpribližnije su po težini, izgledu, bojama, i ujedno i najjeftinije.
Ja bar nisam poterao lika kod Mirka i Gorana!rockozaurus wrote:Kao prvo;preterujes!...
Jezik ti je kao u seljaka iz nerazvijene i intelektualno zaostale srbije srednjeg veka!rockozaurus wrote:...ne bi baljezgao sada...
Ako je nova Vintage V100 oko 350€ kod Thomanna, onda na eBAY-u može sigurno da se nadje gomila polovnih modela za 250€. Nije valjda da u 21. veku ne možeš da kupuješ online???????rockozaurus wrote:...ako mi otkrijes gde ima taj tvoj Vintage za 250e,odma cu odem da ga kupim.....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest