Sve seme koje sam nasao na netu podrazumevaju 4 zice.
Trenutno je sve povezano ovako:
Nova semu koju sam pronasao izgleda ovako:
Interesuje me da li je uopste moguce povezati sve kao na drugoj semi, i koja zica gde ide sa ovog mog huma?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ili prati šemu koju si našao (treća žica = kombinovani "North finish" i "South finish" = kopmbinovani output oba jezgra):Bodomovac wrote:To što ima tri žice znači da ne može da se splituje, kao i moj Jackson PAF... dakle, neizolovana ide na zemlju, bela takođe, a crvena je hot output.
A, ne, ne, to koja je koja žica - to je još uvek otvoreno, to zavisi od magneta! Dakle, šta je konkretno "prva", šta je "druga" a šta je "treća" žica, to zavisi od proizvođača, ja ne znam Jacksonove "colour codes". Da sam na čovekovom mestu, poslao bih mail Jacksonu ili pogledao na nekom Jacksonovom (zvaničnom?) forumu.Bodomovac wrote:Ta crvena žica kod njega je hot output...
Da je moj magnet, probao bih tako kako kažeš... Nego, nema nam "originalnog molitelja" da kaže šta je uradio sa magnetom - otkud mu, je li probao da ga veže, je li uspeo...?Bodomovac wrote:...bela - zemlja; crvena - hot output. Ona neizolovana je uzemljenje, uvek.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest