Znaš li ti šta se ja pitam?!? Imaš li ti uopšte neku pametnu misao, osim uskakanja u svaku temu i flejmovanja?!?

Nego, ... nisi ti bitan, ... mene zanima rešenje sledeće zagonetke:
- zašto se ljudi, koji vole rock, hard rock, pa čak i blues, lože na TELECASTER? Nekada je bila najjeftiniji model Fender-a, bila je američka tarabetina koju je bila namenjena tamošnjim seljacima koji nisu imali previše finansijskih sredstava za muz. instrument ... Zasviraše one njihove narodnjake iz doba kauboja i indijanaca (transl. - "country") i neko na osnovu toga stvori legendu od piskutavog zvuka koga danas od milošte zovu "twang".

Ovo mi je isto kao kada bi sada neko frulu srpskog seljaka promovisao u vrhunske izradjevine, kenjao o tome kako je drvo šljive iz šumadije bolje od onog iz obližnje nam bugarske, i umesto 50€, frulu prodavao za 1000€ bla, bla, ...
I jedan i drugi instrument su prvenstveno bili namenjeni sviranju folk narodne muzike (jednostavno i JEFTINO izradjeni u prvi mah) a vidim ovde se niko ne deklariše kao narodnjak?
Valjda je neumesno tvrditi da je američka seljačka muzika (COUNTRY) dobra, dok naša narodna (Folk, TURBO FOLK) gde se sviraju frule i harmonike pa i stratovi naravno, loša i da našu treba pljuvati, izbegavati i sl.? Govorim i o turbo folku sa respektom, na kraju krajeva, to je isto "COUTRY" prevedeno na engleski. ...
Logično bi bilo ceniti i svoje pa tek eksperimentisati sa tudjom muzikom. Za neke je izgleda i Jelena Karleuša pojam