Kad su u pitanju Hand-Made lampashi e tu nema za...je,moze da te kosta zivota posto su voltaze 200V,400V,600V,800V!!!OPASNO PO ZIVOT!!!,a sto se tice i da se sve uradi kako treba nema svih delova /komponenti da se kupi u zemlji Srbiji,a i projekti lampasha su skupa igrarija da bi riyikovao da ybog nekvalitetnih elektrolita recimo sjebes u najmanju ruku LAMPU,a da ne govorim o TRANSFORMATORIMA....,a one sto se narucuju preko neta i tu bi se dalo prodiskutovati o kvalitetu!!!,desavalo se do duse ne meni nego ljudima koje znam da su narucili komponente a dobili krseve od delova!!!,ni zica za ozicene koja se kupuje u staok-u u elektronskim radnjama nije bas zadovaoljavajucek kvalitete,mislim kada se uporedi recimo sa zicom iz uredjaja iz '60-'70 godina,ja sam dosta imao zica iz Ruskih uredjaja sto sam jurio po raznim otpadima (vojna tehnika/elektronika ),pa to je kvalite brate!!!,za potove se slazem plastika je krs zivi ne moze dugo da traju,naravno ako se koriste efekti/odnosno potovi na njima,konektori su zadovoljavajuceg kvalitreta za sada,hahahah!!!

,DPDT prekidaci su kineski vise manje svi,ali ja sam nalazio i domace proizvodnje,rade se negde koliko sam uspeo da saznam u Aranjelovcu,ali nisam mogao dadobijem kontakt,strogo poverljivo kao da je ko zna sta!!!,a samo jos nesto postojali su potovi kombinovano metalno/plasticni kupovao sam ih u Bg-u*nekadasnji ITC),oni su bili EXTRA kvaliteta,samo je osovina bila cini mi se 8mm,pa je bilo tesko naci adekvatno dugme za njih,ali i to se da nabudziti,ja sam konkretno da podelim sa vama na masu pedala za dugmad koristio cepove od Next sokova malih,oni sto su ranije bili radjeni narandzasti sa kruznim strelicama,iygledaju do j...ja,kutije sa koristio rayne,ali imam i seriju pedala upakovanih u kutije od STR8 parfema i after-shave-ova,i to mi ima neku dray na stage-u kad ih poredjas u board-u svi ih zapaze!!!
pozz.!!!Coca!!!
P.S.:то Bancika,ajde Molim te pustimi shemu onoga Phase-a sa LM13400,sto si rekao da dobro radi!!!