Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne znam da li bas mislis na gitare v i sl oblika, ili ostre ivice kao ibanez rg, ali meni je rg najudobnije telo koje sam probao od svih strat-superstrat gitara.Kristijan wrote:Гитаре оштрих ивица ми никад не делују свирљиво по овом аршину
Al ste pametnice, vas trojica. Ako neko to ne kapira (o cemu pricas) onda je umobolan.Tenji wrote:U razgovoru izmedju Randy-ja, Vukkka, i mene, dosli smo do zakljucka da postoji jedan fenomen kod posmatranja gitara. Naime, cesto se desi da samo gledajuci slike neke gitare dobijamo osecaj da li bismo je mogli svirati dobro, ili ne, tj, da li bi bila svirljiva ili ne. Neke gitare jednostavno odaju utisak da bi same svirale (u mom i Vukkkovom slucaju to je bio Petruccijev Musicman), dok neke izgledaju kao da bi se raspale u rukama i da na njima ne bih mogao ni jedan ton da odsviram kako treba (moj primer - Ibanez JEM)... Posle duzeg zasedanja, odlucili smo da ovaj fenomen nazovemo vizuelni osecaj svirljivosti, ili skraceno - V.O.S.(sta visak slobodnog vremena ucini od ljudi)... Pitanje je sada, da li vi imate takav osecaj dok posmatrate gitare, bilo uzivo, bilo na netu? I ako imate, koje gitare imaju pozitivan, a koje negativan vos?
I sta mislite da li je iko u istoriji covecanstva vec pricao o ovome?
Nisi ni svestan.Dersu Uzala wrote:Al ste pametnice, vas trojica.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest