nemanjavelimirovic wrote:Sve je svirljivo ako se dobro podesi!![]()

i to je ono što me najviše jebe
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nemanjavelimirovic wrote:Sve je svirljivo ako se dobro podesi!![]()
Nisam te bas skapirao. Sta to znaci? Zvekni mi na PP ako te ne mrzi, a ja sam resetovao password pa da vidimo.KnightOfDoom wrote:Evo KOD se javlja sam. Dersu sa tog IP-a sa kog su ti zadnja tri posta imas jos 165 komada. Meni dovoljno.
NE GREŠIŠ druže, 101% si u pravu. 99% gitarista sveta u kolekciji imaju Fender Stratocaster/Telecaster i Gibson Les Paul/SG gitare, tek nakon njih slede naravno moderniji superstrat i drugi modeli.coca wrote:@Milanares,u cemu gresim?,nisam ni rekao da sam u pravu!!!,a da li je tako mislim da jeste!!!Evo ja tebi poklonim recimo Fender Stratocastera 1962 god. MIA ili Gibson Les Paul 1958 god.MIA(govorim o originalima)da li bi prihvatio???,evo ti odgovor na to:siguran sam da bi 100% i vise prihvati oberucke tako nesto,nisam rekao da su to najbolje gitare na svetu ima jos tu zanimljivosti(Framus,Gretsch,Danelectro,Vox,itd., a da ne govorim o Hand-Made gitarama raznih imena)!!!
pozz.!!!Coca!!!
Trzalica wrote:odraz njegove NEMOĆ-i da dodje u posed takvog instrumenta.
Cortex wrote:mene i dalje "bwz ikakve ideje za originalnoscu" progoni...
Trzalica wrote:99% gitarista sveta u kolekciji imaju Fender Stratocaster/Telecaster i Gibson Les Paul/SG gitare, tek nakon njih slede naravno moderniji superstrat i drugi modeli.
Trzalica wrote:odraz njegove NEMOĆ-i da dodje u posed takvog instrumenta.
Pa da, narocito ako sanjas 30 godina da posedujes istu.Trzalica wrote:
Ovo je po meni klasičan vizuelni osećaj svirljivosti. Vidiš je na slici i već osećaš da bi ti sama svirala u ruci.![]()
Sta ti leba ti znas cega je to odraz, kad nisi ni pokusao da se postavis u poziciju nekoga kome strat ili lp ne treba? Da imam 10 gitara, 10 vrhunskih gitara, i da ni jedna od njih nije stratocaster, uopste mi ne bi tesko palo. Nije da ne bih znao sta da radim sa njim. Ali nije ni da mi je neophodan. Da mi je neki uber zajebani vintidj strat jedina gitara, prodao bih ga. Ne, to nije odraz nemoci, to je odraz cinjenice da bi mi neke druge gitare bile mnogo korisnije od tog strata. Pa makar te gitare bile evolucija istog tog strata, zato evolucija i sluzi, da se neke stvari promene, poprave if you please, mozda ne poprave za tebe, ali poprave za mene. Mene uopste ne zanima da li je Schecter superstrat ili supertele ako meni radi posao.Trzalica wrote:odraz njegove NEMOĆ-i da dodje u posed takvog instrumenta.
Ovo jednostavno nije tacno. Ako si hteo nesto drugo da kazes, slobodno se ispravi.Trzalica wrote:99% gitarista sveta u kolekciji imaju Fender Stratocaster/Telecaster i Gibson Les Paul/SG gitare, tek nakon njih slede naravno moderniji superstrat i drugi modeli.
onda sam i ja trecina coveka, nemam ni strat ni les pol, samo marshalnebojsak wrote:Ej, nema ni Lijes Pol ni Maršal. Zašto gubiti vreme na njega?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest