viewtopic.php?f=43&t=9757&start=30
Na strani posle ove sa linka su date tačne dimenzije boarda, i osnovne ploče i svih elemenata.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nece moci nikako 50x30...mislim da je 37x28 prostor u koji staje bord tako nekako...ima cini mi se i veci, samo kod nas nema..banjacNT wrote:A nereTCHe mi za dimenzije, po mogucstvu unutrasnje dimenzije. Planiram da i ja pravim pedal board pa me eto Enteresuju diminzije tog kofera, da li bi se eventualno uklopio u taj kofer. Ajd, cisto da napomenem, planiram da mi pedal board bude 50x30cm, a u visinu negde oko 12cm. Kojih je dimenzija taj tvoj board???nemanjavelimirovic wrote:NIje tru bajpas ali je super, dobar bufer... Kofer u radnji sa alatima kod nas. oko 1999 din.banjacNT wrote:Nemanja, a gde si kupio kUferat, i kojih sve dimenzija ima??? Kojih je dimenzija taj tvoj kofer???
Kako te sluzi onaj Behringer Vintage Phase, jel jede malo osnovni signal gitare ili jok? Jel tru baj pas?
![]()
Onda si izgleda uzeo za nijansu manji, drugi po veličini izgleda...nemanjavelimirovic wrote:Nece moci nikako 50x30...mislim da je 37x28 prostor u koji staje bord tako nekako...ima cini mi se i veci, samo kod nas nema..
Visina bi trebala da bude okej 12cm...![]()
Baci pogled, pa ako te nešto dodatno zanima, slobodno me kontaktiraj na pp...banjacNT wrote:@ Baba Slim
Hvala rodela, sad cu da pogledam o ceSmu se radi...![]()
![]()
Mislim da nema potrebe, ja isto ispred sebe držim stalak za mikrofon, stavljam ga sa desne strane boarda tako da board smestim između 2 od 3 nogare stalka, s tim da mi je dovoljno da odmaknem nogaru 2-3 cm od wah-a, i uopšte mi ne smeta pri korišćenju, plus što mi se čini da tako najmanje mesta na bini zauzmem.banjacNT wrote:Wah, Boze zdravlja, kad budem kupio, ici ce odvojeno, jer ce mi u suprotnom smetati mikrofon dok budem svirao wah, jer u bendu (glumim da) pevam pratece vokale.
Ovima za alat?Kill surf city wrote:Ja nesto ne verujem tim koferima, video sam previse raspalih, za kratko vreme.
A jbg, iskustvo, al ja se krivim kada sviram gitaru ko pijan, jos pa kada budem nagazio wah... ne smem ni da pomislim...Baba Slim wrote:Mislim da nema potrebe, ja isto ispred sebe držim stalak za mikrofon, stavljam ga sa desne strane boarda tako da board smestim između 2 od 3 nogare stalka, s tim da mi je dovoljno da odmaknem nogaru 2-3 cm od wah-a, i uopšte mi ne smeta pri korišćenju, plus što mi se čini da tako najmanje mesta na bini zauzmem.banjacNT wrote:Wah, Boze zdravlja, kad budem kupio, ici ce odvojeno, jer ce mi u suprotnom smetati mikrofon dok budem svirao wah, jer u bendu (glumim da) pevam pratece vokale.
Woby house je imao takve kofere, pre par meseci, kada sam trazio za sebe.banjacNT wrote:Jel zna neko u Nisu gde bi mogao da kupim takav kofer???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest