jel planiras na bateriju ili na adapter da ganjas? Lampa ce iscediti bateriju prilicno brzo, pa nije prakticno.
Nisam probao bas ovu pedalu, ali starved-plate (niski napon na plate) kola zvuce nekako drugacije, ne znam kako to da objasnim. Malo je drugacija kompresija i karakter distorzije, upeglanije zvuci i drugacije i od standardnih lampasa i solid state pedala. Nekome je to dobro, nekome lose. Nekako mi to odgovara za Eric Johnson zvuk. Onako overdrive-ovan ali upeglan i "hi-fi", ako znas na sta mislim
Ako koristis adapter, ja bih poceo sa 12V, a ne 9V jer je tako dizajnirana 12**7 lampa, pa mozes da se igras sa naponom, zvuk ce biti drugaciji sa nizim naponom grejanja...opet, moze biti nesto sto ti se svidja ili ne. Najfleksibilnije je da pocnes sa 12-13V i stavis regulator da mozes da smanjis par volti trimerom.
Finally, mozda je dobra ideja da napravis charge pump i dignes napon za anode na 70-100V. To moze da ide na posebnu plocicu pa ako ti se ne svidja, izvadi i ostavi za drugi projekat. To ce pribliziti zvuk tradicionalnim pojacalima jer nije vise toliko "starved". Pogledaj recimo ovo, ako uradis sve do volume pota, to je otprilike isto kao valvecaster, samo sa vecim naponom.
Ako nista drugo, trivijalno je lako napraviti standardnu verziju, ne treba ti specijalna plocica jer sve mozes na podnozju da izvezes...probaj na breadboardu pa kako bude