Lik na Glazbenom forumu je imao problem - napajanje (mislim T-Rex Fuel Tank ako se ne varam) koje mu je stajalo sa donje strane PedalTraina mu je, po njegovim recima, uzrokovalo jako brujanje, a stajalo je ispod vaha, ako se dobro secam. Problem je resio tako sto je vah i napajanje stavio na suprotne strane. Nista od pedala nije menjao, samo je drugim rasporedom postigao smanjenje brujanja.
E sad, pitanje je da li to uvek prouzrokuje problem, ili je on imao falicnu jednu od te dve stvari. U svakom slucaju, problem je postojao.
djomla wrote:Hvala!
Nema na cemu.

Mislim da je tako najjednostavnije, ako ne zelis da se dodatno bakces pravljenjem bafera koji bi vezao izmedju input jacka boarda i prve pedale (kao sto je uradjeno u Boss i Behringer pedalboardovima). Mozda i to nije losa ideja - sve zavisi koliko dugacak ce biti lanac, i da li ces npr. koristiti fuzz, pa da zbog toga eventualno ne moze bafer.
djomla wrote:Sta mislite da li ima smisla, kad vec pripremam, stavljati neke led trakice ...
Ja sam o tome razmisljao kod prosle postavke boarda (pre nego sto sam kupio procesor koji svetli kao Vegas), ali sam brzo odustao. Verujem da u mraku ume biti prakticno, ali mislim da nikad nije toliko mrkli mrak da se u toj meri ne vide pedale, pa da treba dodatno osvetljavati. Ali da ume zanimljivo da izgleda, to je meni barem tako...
Jos je veca fora ako stavljas pedale na providnu plocu pa da led trakice sijaju sa strane, ali ako hoces da napravis elegantniju varijantu sa sve tweed presvlakom, nekako onda to ne bih radio.

Stvar ukusa, zaista. Ali da ima praktican aspekat - ima.