SCS Amplification
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: SCS Amplification
Hvala na informaciji.

Hvala za info, zanima me sledeće: kažeš "ako prave kopije" itd..šta to zapravo znači? Da li je neko imao iskustva?Frostensen wrote:Evo ovako,
SCS je ekipa od 4 clana iz Sarajeva. Mogu da prave prezentacije i po drugim gradovima po potrebi a u prostorijama uvek imaju 3-5 manjih pojacala koje prodaju unpred napravljene. Takodje mogu od korisnika da povuku pojacala ako neko zeli da dodje i cuje nesto konkretno sto trenutno nemaju u prostorijama. Rade p2p, turent ili eylet. Rade kopije a rade i custom fazon. Dozivotna garancija osim na potrosne delove, gde se placa samo materijal a ne i ruke. Cene nisu fixne ali kazu ako je npr. Fender toliko onda je njihovo najmanje 30% jeftinije (koriste ispitane komponente sta god to znaci). Kazu du uskoro spremaju i demoe.
Eto tako
Recimo želim kopiju Fender Deluxe Reverb 65, da li to znači da se pojačaolo radi po Fenderovoj shemi, sa istim + - delovima uz neke varijacije pa ispadne "isto" samo što nema nalepnicu ?

da li je neko uopšte naručivao te kopije i kako je zadovoljan?
Ne mora samo SCS, već inače..
Inače super za snimke što je Greenthumb okačio ( ne mogu da ocenim da li je pojačaolo custom ili kopija, ali mi malo zvuči svetlije...ako me moji zvučnici ne varaju )

Doktore, Hvala na snimcima....,mislim da sve govore sami za sebe...pozz.!!!Coca!!!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Heh, ne znam kako bi i mogao da oceniš bilo šta na osnovu slušanja
A i šta znači kopija/custom?
Lm, Tasa se bavi samo svojim modelima, možeš da mu kažeš šta hoćeš, konstrukciono/sonicwise i on ti to napravi. Ja sam hteo 3-kanalno pojačalo, deljeni EQ, blackface-nalik clean, Cornford-nalik crunch i nešto poput SLO 100 lead. Od tad smo ponešto i menjali i recimo da je (makar dist kanali) to neki njegov signature ton. Opet, ako hoćeš neki tradicionalan amp, onda su svi drugi graditelji bolja opcija. Mislim da se jedino Tasa bakće sa tim modernijim, višekanalnim pojačalima a da je izrada point to point. Uostalom pozovi ga pa popričajte...
Thx, Coco

Lm, Tasa se bavi samo svojim modelima, možeš da mu kažeš šta hoćeš, konstrukciono/sonicwise i on ti to napravi. Ja sam hteo 3-kanalno pojačalo, deljeni EQ, blackface-nalik clean, Cornford-nalik crunch i nešto poput SLO 100 lead. Od tad smo ponešto i menjali i recimo da je (makar dist kanali) to neki njegov signature ton. Opet, ako hoćeš neki tradicionalan amp, onda su svi drugi graditelji bolja opcija. Mislim da se jedino Tasa bakće sa tim modernijim, višekanalnim pojačalima a da je izrada point to point. Uostalom pozovi ga pa popričajte...
Thx, Coco

ovo sa snimka i liči na Cornford glavu. Da li radi i combo ili samo glave?
I drugi put Doktore!!pozz.!!!Coca!!!
P.S.:Nadam se da ti se svidja novi studio,i da vam odgovara novi bubnjar

P.S.:Nadam se da ti se svidja novi studio,i da vam odgovara novi bubnjar

- DrGreenthumb
- MF veteran
Vinil je Red Taurus, Mesa Boogie ga koristi, npr. Estetski je između Cornforda i H/K Statesmena, to mi se nekako najviše dojmilo. Pravi šta hoćeš i kako hoćeš, samo da bude zanimljivo i originalno, koliko-tolikoOverdrive wrote:ovo sa snimka i liči na Cornford glavu. Da li radi i combo ili samo glave?

@coca: sve je kul, napravićemo ga boljim i glasnijim I hope...
imam viška neku jagnjeću kožu sa sve krznom, pa razmišljam o nekom "toplijem " pojačaluDrGreenthumb wrote:Vinil je Red Taurus, Mesa Boogie ga koristi, npr. Estetski je između Cornforda i H/K Statesmena, to mi se nekako najviše dojmilo. Pravi šta hoćeš i kako hoćeš, samo da bude zanimljivo i originalno, koliko-tolikoOverdrive wrote:ovo sa snimka i liči na Cornford glavu. Da li radi i combo ili samo glave?![]()

- DrGreenthumb
- MF veteran
Do jaja! Go for it! Tasa će se oduševitiOverdrive wrote:imam viška neku jagnjeću kožu sa sve krznom, pa razmišljam o nekom "toplijem " pojačaluDrGreenthumb wrote:Vinil je Red Taurus, Mesa Boogie ga koristi, npr. Estetski je između Cornforda i H/K Statesmena, to mi se nekako najviše dojmilo. Pravi šta hoćeš i kako hoćeš, samo da bude zanimljivo i originalno, koliko-tolikoOverdrive wrote:ovo sa snimka i liči na Cornford glavu. Da li radi i combo ili samo glave?![]()

-
Izvinjavam se, zasto Tasic nije covek za tradicionalni amp (kopiju) ako moze da izvede sve sto hoces? Nije mu fazon to da radi ?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Kapiram da mu nije interesantno, a i ima svoj neki vajb koji juri. Uostalom, tradicionalnih pojačala ima koliko hoćeš a i graditelja koji su značajno iskusniji u tome. Koliko znam kopije ne pravi, za detalje zašto njemu se obrati, mi smo ipak samo prijatelji...Frostensen wrote:Izvinjavam se, zasto Tasic nije covek za tradicionalni amp (kopiju) ako moze da izvede sve sto hoces? Nije mu fazon to da radi ?