Pa moguce da si je vidjao kao modni detalj,ahhahahhaha, odes lepo na zvanicni sajt D tune i proveris kao sto sam ja uradio i shvatis da ne moze na Floating tremolosKako to mislis ne radi na floyd roseu? ja sam je samo na floydu i vidjao

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa moguce da si je vidjao kao modni detalj,ahhahahhaha, odes lepo na zvanicni sajt D tune i proveris kao sto sam ja uradio i shvatis da ne moze na Floating tremolosKako to mislis ne radi na floyd roseu? ja sam je samo na floydu i vidjao
Secam se da je Ibanez imao ovih godina na jednom od modela iz S serije Dtune na njihovom floydu (zero resistance tremolo)Critical wrote:Pa moguce da si je vidjao kao modni detalj,ahhahahhaha, odes lepo na zvanicni sajt D tune i proveris kao sto sam ja uradio i shvatis da ne moze na Floating tremolosKako to mislis ne radi na floyd roseu? ja sam je samo na floydu i vidjao
Ti to iz iskustva?Critical wrote: ,moze sve ako jako zapnes
Naravno ,znas dok kopam krompir i to ,nece dok ne zapnesTi to iz iskustva?
Pa neko je svirao sve te pesme u originalu zar ne? Ako je u pitanju metal pa ti je zato problem, izabereš nešto između, drop D na primer ili Cela gitara u Es pa drop C# i pesme prebaciš pola tona gore ili dole.Jackson wrote:sirac-sunka, kako tacno funkcionisu ti tvoji tuneri?
Critical, znam za d-tune, super stvarcica ali koliko ja znam sa njom se moze podesavati samo gornja zica, tj kada zelis drop D stim, zar ne?
Meni problem predstavlja sto pola pesama koje sviramo su u E stimu, pola u D#, a pojedine su cak D, drop D i Drop C... dakle 5 razlicitih stimova, zato mi je zajebano!
Naravno da se na floydu izmjeni odnos izmedju federa i zica kada jedna pukne .. feder povuce vecom silom i ostalih 5 zica se zategne.jolana wrote:ja znam da kad jedna zica pukne, federi sa donje strane se otpuste i ceo shtim, bez obzira na lock ,ode u pm
ja sam za retro style bez floyda,mozda vibrato sistem kao na gretch-u i to
Ibanez S prestigue,odnosno zero resistance tremolo,i problema tih vise nema.jolana wrote:ja znam da kad jedna zica pukne, federi sa donje strane se otpuste i ceo shtim, bez obzira na lock ,ode u pm
ja sam za retro style bez floyda,mozda vibrato sistem kao na gretch-u i to
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest