@jcm 800
Pa, dovoljne su mi te pedale, ali tu postoje problemi. Kad sviram sa bendom na probama, koristim Jackhammera koji ima dobar zvuk kad odvrnem volume i pojacala i pedale, a kad sviram u sobi stisano, onda postoji samo jedna kombinacija okretanja potenciometara za zvuk koji mi se svidja. A s obzirom da imam neke krs magnete, i da pojacalo nije bas naj, ni ne cudi me

A ako sviram na probama sa Metal Zoneom, onda se nista ne cuje. Pored bubnjeva, basa i vokala, iz mog pojacala se samo cuje: "DZZZDZZZZZZDZZZZ", sta god da sviram

Kompresor ce mi dobro doci, a delay takodje. Reverb imam na pojacalu, taj mi je sasvim ok.
Kad sam imao RP300 (danas sam ga vratio drugu), trebalo mi je gomilu vremena da isprobam sva pojacala i sve kabinete i sta sve ne, i bas je bilo gomilu dobrih podesavanja. Jos kad podesim equalizer na procesoru i kad se igram sa potenciometrima na pojacalu, mogu da izvucem sve sto mi odgovara. A wah uopste nije zvucao lose, odusevio sam se i auto wahom, a sa obicnim sam se igrao i posto nisam imao iskustva sa nekim boljim wahovima, ovaj mi je sasvim dovoljan.
A pazi, dacu 200 evra (mozda malo manje) za delay i kompresor, i jos dok kupim kablove, pa baterije, pa adaptere, pa dok prenosim tamo-vamo, na/sa proba, na/sa koncerata, muka ziva... I naravno, ne davis, opusteno, trazio sam savete

Ali ako kupim delay i kompresor, necu imati ni harmonizer, ni ono menjanje oktava pedalom, ni wah, ni ne znam ni ja sta... Tako da, ta opcija ipak otpada.
@Rocket
Koliko sam video na sajtu Mitrosa, nemaju nista od Zooma. DigiTech RP300 je radio sve sto mi je trebalo, a RP350 ima sve to + jos gomilu stvari. I vec sam isprobao na mojoj opremi RP300, ne verujem da cu imati problema sa RP350. Eto, potvrdjujes moju pricu, ja imam isto takvo misljenje o pedalama. Ipak cu da kupim DigiTech, mada, prosetacu sutra po NSu da potrazim negde i Zoomove procesore, najmanji problem isprobati ih

Zato i uzimam procesor, kad skontam koji mi efekti trebaju, i kako sve to sljaka, najmanji problem je kasnije zameniti ga pedalama.
@Sava
Danas sam zvao Mitros Music u Novom Sadu, rekli su da imaju DigiTech RP350, i da kosta 11.900 dinara. Sutra ili prekosutra idem za NS, i pazarim to.
Hvala svima na utrosenom trudu i vremenu da mi pomognete