Dakle, nedostatak instrumenta me je sprechio da ishta snimim za prethodno "solo" takmichenje, ali sada kada sam istim opskrbljen, snimih neshto te je red da podelim sa vama

Daleko je od savrshenog(ima i strukturnih i svih drugih greshaka), to jest nechim chime bih bio potpuno zadovoljan, ali svidja mi se, u pochetku mi se podloga nije dopala ali kasnije uz malo jam-ovanja uz istu, nekako nam se poklopio mojo i evo jednog snimchica na tu temu... Svi komentari su, naravno, dobrodoshli.
The stvar
Da...gitara je Ibanez SA260 FMAMB, direktno u line in, pa Guitar Rig 2.01, a ovakav zvuk sam dobio(ako se nekome dopada i eventualno ga zanima(a ni sam nisam u potpunosti zadovoljan no dobro...)) tako shto sam u banci POP izabrao Heavenly Acoustic i malo ga izmenio, sve shto je moglo da se stavi a da ima veze sa Jazz-om to sam i uradio

, dakle, delay je Jazz Lead, pojachalo je Jazz Amp i tako dalje... Svirano je na splitovanom bridge humbucker-u dzhitre, a poslednji deo, pred dist upliv, na neck magnetu. Toliko!