Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
nisam,gde mogu naci njihovu muziku?Paprika wrote:Jesi slusao bend Šmajser?
Upravo ono sto si naveo - dosta bluz gitare sa dosta pank stava :]
:]
e za ove sam cuo,ali nikad ih nisam poslusao jer sam ih mesao sa RUN DMCHistorik wrote:Za Brejkerse je poznato da je na njih uticao MC5...Mozda bi mogao to da poslusas taj legendarni garage-rock bend, kome je debitantski album zapravo live album. Cista energija, za blues gitare manje-vise, ali su mnogima bili veliki uticaj
znam ja brate, kucah vec garage rock,ali mi nadje gomilu modernih alt. bendova, koje bas nesto puno i ne volem........volim od novijih npr. Jer, oni su mi taj cisti R'n'R.....a ovo sotalo slabo......Iggyja i Stoogese imam....mada kod njih ima svasta,i nekog po meni smaranja.......tako da od wikipedie slaba vajda kad su brejkersi u pitanju,ali potrazicu josDuane wrote:imas smajser na spejsu dobri su... na brejkerse su kao glavni uticali kako anton i cane govore hendrix mc5 iggy pop chuck berry i slicni... oni su po meni najcistiji rock n roll... ono sto se nekad zvalo rok n rol sa dosta bluza samo u brzem ritmu, a danas ga zovu najvise garage rock, znaci odes negde i kucas garage rock i ispadne ti iljadu bendova na tu foru... al jedni su brejkersi... xD
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest