Hehehe. Rocket je vrrlo u pravu...

na malo saljivi nacin, ali jeste u pravu!
Doduse ja sam se vodio pocetkom njegovog posta gde je rekao da nema dobru distorziju...
damazz wrote:problem mi pravi to sto nemam odgovarajucu distorziju vec moram da se grebem za onu sa pojacala i uvek moram da se molim da pojacalo na kom sviram nije krs i da ima pristojnu distorziju.
Nego..
Pazi... ako ides na pedale, za 300 evra mozes stvarno naci solidnu kolekciju raznih pedala...
Dakle
Distortion... oko70
EQ oko 70
Chorus od 70-100 pa i do 120
Delay.. 100-130 za bas kvalitetniji digitalni, analogni NE pitaj
Reverb.. od 50-150... mislim veeelika cenovna i kvalitativna razlika..
WAH - od 80 pa na gore...
Jel neko racuna? ovo bwe ode u preko 300E.. i plus gomila ispravljaca, kablova... vremena da postavis to i da spakujes kad zavrsis...
Naravno, da se razumemo, mozes da skupis celu ergelu beringherovih pedala.. i da te sve ovo na kraju otkosta DO 200-250 evra... i imaces dobar zvuk... sasvim solidan..
Kada rec je o procesorima ... za 300 evara...imas: Digitech RP-350 = oko 150-160 evra... a veeeeeoma dobro radi posao.. jos bolji je R'P-500 koji je "just 'round" trazene sume 300-ke
Zoom G7.1 oko 300-320E
Boss ... GT serija pa biraj... narocito GT6 ili GT 8 koji polovni VEC mogu da se nadju oko 300
Hmm ne zaboraviti Boss ME-20 odnosno ME50 koji su jos i jeftiniji.. Korgove AX...
Iiii nesto novo, Rocktron Utopia - G100 opaka stvar... vrrrlo dobra...
http://www.thomann.de/gb/rocktron_utopia_g100.htm
Znaci lepo ti mi rekosmo, sad malo nasamo sa saberes i oduzmes izracunas i kazes SAM sebi sta juriti..