johnny_b_good wrote:Evo video sam par slika od gitariste divljih jagoda-Zeleta i video da ima strata sa floyd rose-om.
E sad nejasnoce?
1.Da li je moguce samo naruciti da ti naprave stratocaster sa floydom?
2.Zasto Fender ne stavlja floyd rose tremolo sistem ako je on najbolji? (da li je to ponos firme,tj stavljaju samo svoje sto pretpostavljam)?
3.Jel imao neko iskustva svirati stratocastera sa floydom?
4.Ako imate nesto dodajte...
thanks
1. Moguce je, imas fabricke Fendere a mozes i da budzis po zelji tremolo varijante, kao sto je on gotovo sigurno uradio buduci da je ostatak gitare jako modifikovan takodje. Taj trend trpanja FR-a u strata je nastao tokom uzasnih 80-ih i ere hair-metala, meni je to totalna blasfemija.
2. FR najbolji? Ja vise nikad necu uzeti gitaru sa istim na nj. Iskustvo ce ti pokazati sta je najbolje za tebe.
3. Tja, tanko, mozes da proizvodis razne glupe zvuke i da imitiras zvuke domacih zivotinja i motornih vozila...
4. Marshall je kutija, MeSa Boogie je amp, nista spektakularno, cesta kombinacija, mada mislim da je taj bugi neki od redje vidjenih iz familije (Mark IIc ili tako nesto dunno). Ac/Dc ni u ludilu ne bi koristili Boogie, straight Marshall JTM/JMP (ili klonovi) i volume na 10.