Novi album AC/DC-ja?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Dušan

Re: Novi album AC/DC-ja?

Post by Dušan » 05 Nov 2008, 13:30

Ja sam mislio da će album biti loš. Ipak je prošlo mnogo vremena, pa sam se plašio da nisu malo "zakržljali". Naravno album me je oduševio samim tim što sam mislio da će biti mnogo lošiji. Rock n' roll train zaista ima potencijala da stekne slavu pesama koje je kolega iznad naveo. A ja sam čuo neke glasine da će oni posetiti Srbiju ili 21. marta(nemoguće, zato što tada imaju nastup u Milanu) ili na leto... Ostaje nam čekati...

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 06 Nov 2008, 21:39

21. maja na Ushcu. zivi bili pa videli :D

Dušan

Post by Dušan » 07 Nov 2008, 00:03

odakle ti informacije? to nagadjash ili je pouzdano?

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 08 Nov 2008, 00:21

XaPa

Post by XaPa » 20 Jan 2009, 17:49

album je extra,podseca na lepo staro vreme !!!!

LooD

Post by LooD » 01 Feb 2009, 01:27

Svaka cast ljudima.Album je za jebalo vek!!

LazaRocker

Post by LazaRocker » 08 Feb 2009, 15:00

Album je genijalan... Bas ono staro dobro rock n roll przenje... Zadnje 2 godine me nije nijedan album ovoliko odusevio. She likes rock n roll mi se mnogo svidja zbog riffa, refren je provaljen, al nema veze... Money made ima mnogo zarazan ritam... Skies on fire... ACDC perfekcija... pogotovu usaglasavanje gitare i vokala... Black Ice nije losa isto. Za kraj rock n roll train: odlicna pesma, ali mislim da se njenim prevelikim promovisanjem i uzdizanjem u nebo baca senka na druge pesme koje su jednako dobre.
Nisu mi se svidele Anything Goes, War Machine, i Rock n roll dream... Ne znam jednostavno mi se ne svidjaju.
Zakljucak: GIVE IT ALL, GIVE IT ALL, COME ON GIVE IT ALL YOU GOT!!!

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 08 Feb 2009, 15:13

Vrh je Album.Meni se svidjaju Stormy May Day,She likes r'n'r,Rock n Roll train,Money made i wheels

luka000

Post by luka000 » 09 Feb 2009, 09:10

Meni je album solidan, svidja mi se sto jos neko pravi onaj pravi classic hard rock, al s'druge strane dosta sam se naslusao ovakvog tipa pesama sto od ac/dc i drugih pa mi nema nista posebno sto bi mi zadrzalo paznju.

Duff

Post by Duff » 09 Feb 2009, 18:44

Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 09 Feb 2009, 19:20

Meni je novi album neverovatan smor

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 09 Feb 2009, 20:10

cccira wrote:Meni je novi album neverovatan smor
apsolutno si upravu... nema tu vise onog zhara... ali zato osecam da ce uzivo da pojebu keve svima nama koji ih budemo slusali :D
Duff wrote:Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!
jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo... :D

luka000

Post by luka000 » 10 Feb 2009, 10:21

Pojebace oni nas po dzepovima karte od 4000-11000 din. mnogo

Duff

Post by Duff » 10 Feb 2009, 20:06

Duff wrote:Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!
jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo... :D[/quote]

HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEEHEHEHEHHEEHEE
HEHEHEHEEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEEH....joj crknucu....HEHHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHEEHHEHEHEHEEHE
....ovaj Duane stvarno,ne znam,najjaci lik na forumu,hehheheheheheheh,toliko dokon i smoren da po ceo dan visi na forumu i postavlja tako zanimljive postove...HEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEH...joj brate Duane samo jedno da ti porucim AJ SAD PALI!!!!!!! :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :fu1: :fu1: :fu1: :fu1:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 10 Feb 2009, 20:36

Duff wrote:
jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo... :D
HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEEHEHEHEHHEEHEE
HEHEHEHEEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEEH....joj crknucu....HEHHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHEEHHEHEHEHEEHE
....ovaj Duane stvarno,ne znam,najjaci lik na forumu,hehheheheheheheh,toliko dokon i smoren da po ceo dan visi na forumu i postavlja tako zanimljive postove...HEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEH...joj brate Duane samo jedno da ti porucim AJ SAD PALI!!!!!!! :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :fu1: :fu1: :fu1: :fu1:
[/quote]
Image

Post Reply