Novi album AC/DC-ja?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Novi album AC/DC-ja?
Ja sam mislio da će album biti loš. Ipak je prošlo mnogo vremena, pa sam se plašio da nisu malo "zakržljali". Naravno album me je oduševio samim tim što sam mislio da će biti mnogo lošiji. Rock n' roll train zaista ima potencijala da stekne slavu pesama koje je kolega iznad naveo. A ja sam čuo neke glasine da će oni posetiti Srbiju ili 21. marta(nemoguće, zato što tada imaju nastup u Milanu) ili na leto... Ostaje nam čekati...
- Dete epruvete
- MF veteran
21. maja na Ushcu. zivi bili pa videli 

odakle ti informacije? to nagadjash ili je pouzdano?
- Dete epruvete
- MF veteran
izvinjavam se zbog pogresne informacije oko datuma
http://www.blic.rs/culture.php?id=3111
http://www.alo.co.yu/ljudi/9302/ACDC_12_maja_u_Beogradu
http://www.blic.rs/culture.php?id=3111
http://www.alo.co.yu/ljudi/9302/ACDC_12_maja_u_Beogradu
album je extra,podseca na lepo staro vreme !!!!
Svaka cast ljudima.Album je za jebalo vek!!
- LazaRocker
Album je genijalan... Bas ono staro dobro rock n roll przenje... Zadnje 2 godine me nije nijedan album ovoliko odusevio. She likes rock n roll mi se mnogo svidja zbog riffa, refren je provaljen, al nema veze... Money made ima mnogo zarazan ritam... Skies on fire... ACDC perfekcija... pogotovu usaglasavanje gitare i vokala... Black Ice nije losa isto. Za kraj rock n roll train: odlicna pesma, ali mislim da se njenim prevelikim promovisanjem i uzdizanjem u nebo baca senka na druge pesme koje su jednako dobre.
Nisu mi se svidele Anything Goes, War Machine, i Rock n roll dream... Ne znam jednostavno mi se ne svidjaju.
Zakljucak: GIVE IT ALL, GIVE IT ALL, COME ON GIVE IT ALL YOU GOT!!!
Nisu mi se svidele Anything Goes, War Machine, i Rock n roll dream... Ne znam jednostavno mi se ne svidjaju.
Zakljucak: GIVE IT ALL, GIVE IT ALL, COME ON GIVE IT ALL YOU GOT!!!
- johnny_b_good
Vrh je Album.Meni se svidjaju Stormy May Day,She likes r'n'r,Rock n Roll train,Money made i wheels
Meni je album solidan, svidja mi se sto jos neko pravi onaj pravi classic hard rock, al s'druge strane dosta sam se naslusao ovakvog tipa pesama sto od ac/dc i drugih pa mi nema nista posebno sto bi mi zadrzalo paznju.
Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!
Meni je novi album neverovatan smor
apsolutno si upravu... nema tu vise onog zhara... ali zato osecam da ce uzivo da pojebu keve svima nama koji ih budemo slusalicccira wrote:Meni je novi album neverovatan smor

jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo...Duff wrote:Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!

Pojebace oni nas po dzepovima karte od 4000-11000 din. mnogo
jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo...Duff wrote:Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!

HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEEHEHEHEHHEEHEE
HEHEHEHEEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEEH....joj crknucu....HEHHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHEEHHEHEHEHEEHE
....ovaj Duane stvarno,ne znam,najjaci lik na forumu,hehheheheheheheh,toliko dokon i smoren da po ceo dan visi na forumu i postavlja tako zanimljive postove...HEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEH...joj brate Duane samo jedno da ti porucim AJ SAD PALI!!!!!!!

HEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEEHEHEHEHHEEHEEDuff wrote:jese mogu porediti sa KA? sta mislis? meni tu nesto sumnjivo...Duff wrote:Album je fenomenalan!!!To je u sustini AC DC!!!Kompletan album,ima par pesama da su malo iznad ostalih ali treba malo i da se slegne taj trip prvih preslusavanja,inace album je odlican.Ja se nadam da cu u maju i uzivo da ih cujem!!!
HEHEHEHEEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEEH....joj crknucu....HEHHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEEHHEHEEHHEHEHEHEEHE
....ovaj Duane stvarno,ne znam,najjaci lik na forumu,hehheheheheheheh,toliko dokon i smoren da po ceo dan visi na forumu i postavlja tako zanimljive postove...HEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEH...joj brate Duane samo jedno da ti porucim AJ SAD PALI!!!!!!!