sinisake wrote:ozimane, vidis sad kako si se zayebo?
Draganmi je procitao 200-300 filozofskih knjiga (sam se covek pohvalio na jednom drugom forumu, mada mi je sumnjiv kad je savremena filozofija u pitanju, al' dobro - stariji covek

), Rocket verovatno i vise (a vidis da mu nisu strani ni ovi mUderniji filozofi:)), a ti te dve-tri (Rodjenje tragedije i Svet kao volja i predstava, mada za ovo drugo nisam siguran, mozda imas neko skraceno srednjoskolsko izdanje) i sad ce tu da te ispreskacu ko zlotvora...
Nadam se da ces izvuci neke pouke iz ovoga. Znas onu staru: Od ljudi koji ne citAju, gori su samo oni koji su procitali jednu knjigu (i nasli sve odgovore u njoj).
Krajnje sam dobronameran, nemoj me shvatiti pogresno.

Koliko vidim u pravilniku zabranjeno je 1.1 Zabranjeno je vredjanje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj, polnoj i drugim osnovama.Kao i rasprava o odredjenom clanu ovog foruma.
A koliko vidim samo ste se bavilu mojoj licnoscu na ovoj temi i time da me ubedite kako ja ne znam to sto znam. Ja ne samo da poznajem filozofiju, ja filozofiju zivim. Ona je u samoj osnovi mog bica i zivota, i to bukvalno. Sopenhaurova dela od prvog "O nacelu razloga" do poslednjeg Parerga i Paralipomena ZNAM SKORO NAPAMET. Takodje poznajem i Kantovu Kritiku cistog uma ,Dzona Loka, Berklija, Bergsona u celosti itd.itd.itd. Filozofijom se bavim danonocno godinama. I sada ces me ti ovde ubedjivati sta ja znam a sta ne znam, i terati me da se takmicim sa nekim Draganmi u decjoj transakcionoj igri "Ko je bolji".
I da naglasim da ovo nije filozofski forum. O filozofiji prinicipijelno ne zelim da raspravljam sa nikim ko nije sa sobom rascistio sta je idealno a sta realno u tkz. svetu oko nas. To jest ko ne zna sta je korelativnost subjekta i objekta.
Takodje mi nije cilj da ispadnem pametan pred nekim na internetu.
Ako vam delujem suvise filozofski to je vas problem .
ps, Ovo sam morao da razjasnim a o ovoj temi ne zelim da raspravljam uz napomenu da i dalje smatram da je dekadencija u muzici na delu .
To sto dela savremenih kompozitora izvode na pocetku koncerta a ne na kraju sve govori.
Jer da ih izvode na kraju koncerta, niko ne bi ostao u sali.