Jeste, pitajte doktora
Nije losa spravica, pogotovu za te pare (oko 90e, mozda i manje?). Nisam ga mnogo koristio u kucnim uslovima, jer sam svirao na pojacalu, ali posto sam isto prodao, pozabavio sam se malisom. Ovijeh dana, kad budem imao vremena, snimicu nekoliko zvucnih primera razlicitih nivoa gaina

(znam da sve to najvise interesuje). Mene je poprilicno iznenadilo to da se dosta lepo snalazi u mid gain podrucjima, ali opet razocarao high gain jer je previse plastican, ali za te pare, very nice indeed. Za kucno koriscenje je mnogo zahvalniji jer se edituje preko Vyzex-ovog grafickog editora, ali i on je poprilicno zamrsen za rad, ali mnogo laksi od PP-ovog interfejsa (2 tastera, 4 pota i jedan dzojped - i more zajednickih kombinacija - stisni 2 tastera dok drugom sakom vrtis pot a drugar pritiska dzojped levo da bi podesio depth chorusa, or smtg like that

) - za mazohiste. Na pojacalima zvuci dosta organskije od ostalih mini procesora. Mislim da u kombinaciji sa nekim soft procesorima (najvise za efekte) - Amplitube, G3 ili slicno, moze da bude vise nego koristan za snimanje demoa, ali pravo pitanje je da li je bolji izbor od Gx-a i slicnih? Granted, PP moze da se zbudzi u kofernjacu i nosi na probe (heck, mogao bih svirke da sviram sa nj bez problema, ako bi mi dali dovoljno vremena da nabudzim spravu) ali mislim da je za cist home-studio rad (rad?) bolji izbor, najvise zbog sve kvalitetnijeg softvera koji nam se nudi (uporedite GR1 i GR3 npr.), a PP ostaje to sto jeste. Eh, zivote varalice...
Stay tuned for more on the subject!
Cheerz