Sadowsky poluđeo! (SA200 All Tube Sadowsky Bass Preamp)

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

malisha
MF veteran

Re: Sadowsky poludjeo...

Post by malisha » 01 Apr 2009, 13:40

Koliko dobra fora! Siguran sam da je vec padalo na pamet ljudima... Ali je trebalo imati hrabrosti izbaciti to u prodaju... Pozdravljam ideju skroz!

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 01 Apr 2009, 13:50

Pa dobro :|
Ja bih radije eksterni tube preamp koji bi radio sa dobrim napajanjem...

sixstring

Post by sixstring » 01 Apr 2009, 14:15

Jest Šado poludeo,pa...napokon su napravili bas koji stvarno,ubija... :mrgreen:

samo zamislite,leto +40c,sav znojav i nikakav,polako dolazi se do preampa,i boooom,ode sve!

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 01 Apr 2009, 14:34

Za 5 lbs (oko 2.5 kilograma) je teza gitara... nema potrebe da TAKAV preamp bude U gitari (u stvari, ja sam od onih koji ne shvataju zasto se uopste preampi stavljaju u gitare :roll: )... mada pozdravljam sve minijaturne verzije nekada preteskih i prevelikih ampova i preampa! Meni izgleda suludo... a taman sto kaze kolega sixstring, tolike lampe i tolika struja u tolikom drvetu... hm...

A da svira za sve pare, uopste ne sumnjam...

sixstring

Post by sixstring » 01 Apr 2009, 15:06

isto tako se skroz slažem sa tim što ljudi stavljaju preampe! Toliko sam kukao,hoću aktivu,te samo aktivu,i sad kad je imam,koristim samo ako moram pravac mixer il tako nešto...fino je samo što je jači signal te mi nekako psihički lepše,ovako...
i još ta težina,a jbt,2.5kg više,ma daj,nema šanse,to mi ne treba sigurno,jer težina instrumenta mi počinje biti itekako važan faktor,jbt ovaj Cort A6 sad što sviram me preseče na pola! ili mi odseče nogu (zavisno da li stojim ili sedim dok,sviram/vežbam)...geezzzz...mad world

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 01 Apr 2009, 16:06

In testing, we found this warmth to be not at all unpleasant, and one tester actually used the word "sensual" to describe it.
Hahaha i greje noge (telo - zavisi koliko ko visoko drzi bass)

Savrsheno po meni... :bow:

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 01 Apr 2009, 16:11

Mislim da cu od sada svoje gitare da podelim na letnje i zimske. Jos da izmisle neku sto ladi :D

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 01 Apr 2009, 16:48

Stvarno kretenski, lampe ne trpe tumbanje i bilo kakvo nagl pomeranje, jako su osetljive po tom pitanju.
Losa ideja.

Zil0t

Post by Zil0t » 01 Apr 2009, 19:01

od sirac-šunka na 01 Apr 2009, 12:50

Pa dobro
Ja bih radije eksterni tube preamp koji bi radio sa dobrim napajanjem...
Направити исти, патентирати, продавати!!!! Мени наравно бесплатан примерак! :D

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 01 Apr 2009, 19:41

Hoces da kazes da ne postoji?

Pa evo ovaj na primer:
Image

Pa onda ovaj, jos lepsi i pozeljniji i kombinovani tube/solid state:
Image

I recimo ovaj:
Image

Ako imas neku drugu ideju za biznis, kazi, planiram da se bacim na trziste cim prodje prokleta finansijska kriza... :)

Cope

Post by Cope » 01 Apr 2009, 20:31

ART!!! 8) 8) 8)

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 01 Apr 2009, 21:27

sixstring wrote:isto tako se skroz slažem sa tim što ljudi stavljaju preampe! Toliko sam kukao,hoću aktivu,te samo aktivu,i sad kad je imam,koristim samo ako moram pravac mixer il tako nešto...fino je samo što je jači signal te mi nekako psihički lepše,ovako...
i još ta težina,a jbt,2.5kg više,ma daj,nema šanse,to mi ne treba sigurno,jer težina instrumenta mi počinje biti itekako važan faktor,jbt ovaj Cort A6 sad što sviram me preseče na pola! ili mi odseče nogu (zavisno da li stojim ili sedim dok,sviram/vežbam)...geezzzz...mad world
Fino je kad je jaci signal :ziveli: ali nije preamp tu zbog snage ... ima pasivnih gitara koje itekako imaju jak output, pogotovo mod-kompanije imaju paletu magneta koje IZUVAJU! Aktivni preamp (cesto ljudi to brkaju sa aktivnim magnetima) nije tu da pojaca output... vec da ga oblikuje!!! Meni je to previse komplikovano :oops: ja sam classic Fenderash 8) Ja preamp ni nemam!

sixstring

Post by sixstring » 02 Apr 2009, 00:48

aaaa kontam sad!
pa dobro,nađe se preamp koristan kada nemaš nikakav pedalboard a tonac te smanjuje,eeee onda,onda se krvnički svetim,sve ode na magnet u neck poziciji i odvrem sve do ''koske'' i userm zvuk i ode sve do-đavola i meni zabavno jer i pojačalo i razglas sve ode do-'đavola,i bina i pohotne klinke počnu da se bacaju u ekstazu,i bog otvori portal i dođe da loodi i đavo dovede najbolje koorve,eee to bude žuraj!!
Ajde sad,ko oće da pravimo: klub hejtera tonaca koji ne dozvoljavaju da bas trese kako to bog zapoveda!

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 02 Apr 2009, 01:06

sixstring wrote: klub hejtera tonaca koji ne dozvoljavaju da bas trese kako to bog zapoveda!
:smil_guitar: :bounce: :bounce: :bounce:

Post Reply