EROR

Moderators: dejankuki, muki17

Post Reply
kurtrose

EROR

Post by kurtrose » 22 Mar 2009, 03:44

E u N.S-u, tacnije Novo Naselje (kod mene u komsiluku), je otvoren klub ERROR, valjda se tako pise... Sve u svemu, svirao se za sada neki metal i sve njegove varijacije, ja malo pre probah da udjem kada ono nasa draga milicija unutra..jbg.. Inace sam cuo da je ekstra...
Eto...dodjoh, videh, obavestih..
:ziveli:

kurtrose

Re: EROR

Post by kurtrose » 04 Apr 2009, 00:06

Opet murija, i to marica.... Strasno..

sinisake
The original one

Post by sinisake » 04 Apr 2009, 00:11

'Bem li ih, sto su se toliko zalepili za taj lokal?
Zbog buke, ili zbog neceg drugog?

guv'nor

Post by guv'nor » 04 Apr 2009, 00:20

Razlog nije toliko bitan koliko posledica svega toga - kurtrose već dva puta pase vrata, a čovek je verovatno želeo samo da se opusti pred spavanjac i ubije koje pivce! :ziveli:

kurtrose

Post by kurtrose » 04 Apr 2009, 00:29

Ovaj put sam samo prolazio pa sam video, prosli put su me bas zajebali...
Ne znam, verovatno zbog dranja ispred kluba.. Danas je posebno puno mase bilo, jedno 30-ak ljudi ( po oblacenju i frizurama se vidi da su ortodoxni pankeri, valjda je takva svirka bila) a taj klub je u atomskom sklonistu koje se nalazi usred kvarta.. Verovatno neka nervozna baba.. Ali ko zna, mozda je bio i neki fajt koji ja nisam video.. Bog ce ga znati... Ali od kada se otvorio klub okolina mi se opasno promenila.. :D barem vikendom..

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 04 Apr 2009, 02:32

Hm, punk žurka... :)
Đe mu dođe Novo naselje, ima li neki poznati objekat ili nešto prema čemu mogu da se orjentišem?
(Nikad se nisam interesovao za imena naselja u Novom Sadu, znam samo za Grbavicu i Liman. :))

kurtrose

Post by kurtrose » 04 Apr 2009, 02:47

Pa ako ikada budes hteo da dodjes na naselje pitaj bilo koga u N.S.-u gde je i objasnice ti..Daleko je od limana i grbavice ali mali je N.S. :D Ako budes ozbiljno ikada hteo a neces da smaras ljude na ulici, posalji pp pa cu ti objasniti kako da stignes tamo... I na kraju dodjes u Error i murija te izbaci :lol:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 04 Apr 2009, 02:52

kurtrose wrote:Pa ako ikada budes hteo da dodjes na naselje pitaj bilo koga u N.S.-u gde je i objasnice ti..Daleko je od limana i grbavice ali mali je N.S. :D Ako budes ozbiljno ikada hteo a neces da smaras ljude na ulici, posalji pp pa cu ti objasniti kako da stignes tamo... I na kraju dodjes u Error i murija te izbaci :lol:
Hahaha :lol:

Pa dobro, kad budem gore ostajao par dana, rizikovaću da me izbace.
Ma nije problem, snaći ću se... :ziveli:

Kod Novog Sada mi se sviđa što je taksi džabe. Od željezničke do Grbavice se vozim za nekih 130 din, a ovde mi start naplaćuju 129 din. :grummel_2:

kurtrose

Post by kurtrose » 04 Apr 2009, 03:08

Da, u Bg bas deru.. Kada sam isao sa autobuske stanice do banjice u bolnicu naplatio mi 2000... Ma N.S. se prepesaci za sat i po, empirijski dokazano :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 04 Apr 2009, 03:27

Veceras je bio HC festival u erroru, moj ortak (i bubnjar iz Zaipods) je svirao na istom sa svojim Ns bendom, ali nije mi nista rekao o muriji, a culi smo se posle svirke tj oko keca...moguce da je komsiluk popizdeo jer ipak je blizu zgrada raznih... I sutra isto ima svirka, nekih 6 bendova...HC, Anarcho Punk, Krast i sl...

Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.

U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin... ::ranting::

guv'nor

Post by guv'nor » 04 Apr 2009, 03:58

kurtrose wrote:Kada sam isao sa autobuske stanice do banjice u bolnicu naplatio mi 2000
Nikada ne sedaj u taxi na samoj stanici. Tu obično rade likovi koji čekaju ljude koje mogu da ošamare, jer ne znaju koliko realno to sve košta.
Uvek ti je mnogo lakše i jeftinije da se prošetaš malo, odmakneš od stanice 100-200 metara i onda sedneš u taxi koji do Banjice ne sme da izađe više od 500 din.
:ziveli:

P.S. U prošlom postu sam zaboravio da metnem jednog :mrgreen: , jer nikada nije na odmet naglasiti da se radi o zajebavanciji! :mrgreen:

kurtrose

Post by kurtrose » 04 Apr 2009, 12:31

nemanjavelimirovic wrote:Veceras je bio HC festival u erroru, moj ortak (i bubnjar iz Zaipods) je svirao na istom sa svojim Ns bendom, ali nije mi nista rekao o muriji, a culi smo se posle svirke tj oko keca...moguce da je komsiluk popizdeo jer ipak je blizu zgrada raznih... I sutra isto ima svirka, nekih 6 bendova...HC, Anarcho Punk, Krast i sl...

Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.

U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin... ::ranting::
Ja sam prvo prosao kroz to dvoriste i video 30-ak ljudi napolju, posle smo videli maricu kako juri ka tom dvoristu,vratili se i vise nikoga nije bilo ispred.. E a kakva ce biti to svirka veceras , pank?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 04 Apr 2009, 12:32

Pa da u principu, agresivniji punk..dakle HC, Anarcho Punk i Grind i sl....

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 04 Apr 2009, 13:40

nemanjavelimirovic wrote:Taxi

Pa idem ja prevozom kad god mogu, ali ako dolazim iz Crne Gore sa onim ooogromnim koferom, gitarom, imam i ranac i jaknu, dobio bih batine da uđem u prevoz. :D

Onda, što kaže Guv'nor, prošetam nekih 50 metara, sjedem u taksi da me odbaci do Hrama i uzmu mi po 350 dinara! Ej! 350RSD za prepišljaj hoda! ::ranting:: (ali dobro, Nemanjina izgleda kratka, a zapravo je duga tačno jedan kilometar :mrgreen:)

kurtrose

Post by kurtrose » 05 Apr 2009, 02:40

Beah u eroru... Pa to je cirkus... Masa igra bilijar, glupira se...Kada sam ja bio nije bilo svirke... Sta reci...

Post Reply