Eto...dodjoh, videh, obavestih..

Hahahakurtrose wrote:Pa ako ikada budes hteo da dodjes na naselje pitaj bilo koga u N.S.-u gde je i objasnice ti..Daleko je od limana i grbavice ali mali je N.S.Ako budes ozbiljno ikada hteo a neces da smaras ljude na ulici, posalji pp pa cu ti objasniti kako da stignes tamo... I na kraju dodjes u Error i murija te izbaci
Nikada ne sedaj u taxi na samoj stanici. Tu obično rade likovi koji čekaju ljude koje mogu da ošamare, jer ne znaju koliko realno to sve košta.kurtrose wrote:Kada sam isao sa autobuske stanice do banjice u bolnicu naplatio mi 2000
Ja sam prvo prosao kroz to dvoriste i video 30-ak ljudi napolju, posle smo videli maricu kako juri ka tom dvoristu,vratili se i vise nikoga nije bilo ispred.. E a kakva ce biti to svirka veceras , pank?nemanjavelimirovic wrote:Veceras je bio HC festival u erroru, moj ortak (i bubnjar iz Zaipods) je svirao na istom sa svojim Ns bendom, ali nije mi nista rekao o muriji, a culi smo se posle svirke tj oko keca...moguce da je komsiluk popizdeo jer ipak je blizu zgrada raznih... I sutra isto ima svirka, nekih 6 bendova...HC, Anarcho Punk, Krast i sl...
Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.
U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin...
Pa idem ja prevozom kad god mogu, ali ako dolazim iz Crne Gore sa onim ooogromnim koferom, gitarom, imam i ranac i jaknu, dobio bih batine da uđem u prevoz.nemanjavelimirovic wrote:Taxi
Mene su i u NS btw oderali par puta za taxi, ali u svakom slucaju taj iznos nije prelazio 500kinti. Eto stvar navike, kod mene u SM je 100 kinti gde god hoces, a u ZR gde sam cesto je od 80 - sto je najjeftinije do recimo 200 shto je sa jednog kraja na drugi skoro...haos dzaba.
U bg se ide prevozom, taxi je elitni prevoz, jbg, stvarno nisu normalni, najmanje sto sam u BG platio taxi (kad sam bas morao istim da idem) je oko 350 kinti za desetak minuta, ma i manje voznje...a svi su na plin...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest