dweezil wrote:Meni se vishe dopada kako radi Fulltone, Voodoo Lab je ok ali je suvishe bright i crispy, nema bash onaj sochan zvuk, ali ok je
Pa to, Fullton ima baš onaj
bulb koji pendreči po stomaku - koliko sam ja skapirao, to je jedna od bitnijih stvari koji čini UniVibe dobrim/boljim/najboljim...
Guitar_thrill wrote:Guvnor, stvarno me (ako nista drugo ) odusevljavas sa izborom gitarista, da tako kazem ovih "novijih" prvo tamo vidim Langa, itd. sad i Doyle Bramhall II.....

Ne, ne, ovo mora da se uzvrati!
Guitar_thrill wrote:uff pa znam sta je ovo, di ne znam.....ja sam to zvao rotary speaker
Pa da, to je rotary speaker simulacija koja
ne radi kako treba.
Guitar_thrill wrote:kolika je cena ovih pedala
Kol'ko 'oćeš!
Na Thomann-u je Fulltone 300evra, a Micro Vibe 180. Naravno, ima i mnogo skupljih spravica - pogledaj na ProGuitarShopu stavku
Vibe. To je dovoljno za početak.
Nyarlathotep wrote:moj super ortak ima Fulltonea i svirao sam ga. Odlican je.
Too, neko je i svirao ova čudesa. Respect!
Znači, kao što je i očekivano, Fulltone skoro uvek dobije bitku, ako faktor nije cena, već samo zvuk i
graditeljska tačnost, a opet Doyle rešio da se igra, pa već par godina drži Micro Vibe na boardu - ne verujem da je njemu frka oko Fulltonove cene, kada već ima Chicago Iron, H&K Rotosphere...
Guitar_thrill wrote: primetio sam da dosta poznatih gitarista svira ovu LIne6 delay pedalu...ja sam uvek imao neki utisak da je line6 vise neka emulacija prave stvari...ali da onaj o ima para uvek kupi pravu stvar,a ne emulaciju...da li je neko svirao ovu pedalu?
Nisam je svirao, ali svi koji jesu, a iole predstavljaju neki autoritet u gitarskom svetu, tvrde da zvuk nema veze sa bilo kakvim kopijama i emulatorima, već da je
to prava stvar. Izlazi savršeno nesavršenstvo trake, lampi i sl...