Da, to je vrhunska osobina koja ga izdvaja iz tubescreamer-gomilice.dweezil wrote:zanimljiv zbog te blend funkcije
Ništa, onda sam ja istripovao, verovatno zbog tog Sparkla, da si Voodoo Lab devotee.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da, to je vrhunska osobina koja ga izdvaja iz tubescreamer-gomilice.dweezil wrote:zanimljiv zbog te blend funkcije
Eeeeeee... Pa da imam nekog da mi iz USA donosi, misliš da bih se i dalje družio sa vama?!Kill surf city wrote:Ako imas nekog da ti dopremi pedalu iz inostranstva,prvenstveno mislim na U.S.,imas siri izbor za manje kesa...
Ja sam samo citao o toj firmi/pedali,mozda ima i godinu dana,tek skoro sam video na yt...slazem se,naravno,da to ne mora nista da znaci,i da nije dovoljno da bi se neko odlucio na kupovinu.Verovatno imam okp,ali sam stvari uglavnom nabavljao iz inostranstva,bez da sam ikad probao pedalu,posle duuugooog (nekad i visegodisnjegAli to je onda - videh na YouTube-u kupovina...
Apsolutno se slažem sa tobom. Uz malo truda i mešavinu zdravog razuma i nekog iskustva je dosta lako uvideti koje postove, review-e i sl. odbaciti, a koje delimično prihvatiti.Kill surf city wrote:,bez da sam ikad probao pedalu,posle duuugooog (nekad i visegodisnjeg ) pretrazivanja po netu,ukljucujuci i sound semplove,user comments i sl
Kill surf city wrote:Bitno je da znas koji zvuk trazis
Uz malo truda i mešavinu zdravog razuma i nekog iskustva je dosta lako uvideti koje postove, review-e i sl. odbaciti, a koje delimično prihvatiti.
Da, ali nisam tačno siguran na šta misliš? Jedino što mi pada na pamet je ovo:Kill surf city wrote:Neko vreme sam se interesovao za onaj mini uni-vibe koji sam vec spomenuo,ali ga jos nisam probao.
To je chorus, samo deli ime; Ja bih uzeo Voodoo Lab, Fulltone mozda ima malo vecu dubinu ali ta cena je jednostavno previse - Ako se ide toliko za Vibe, moze i Roger Mayer Voodoo Vibe ili moj favorit:guv'nor wrote:Da, ali nisam tačno siguran na šta misliš? Jedino što mi pada na pamet je ovo:Kill surf city wrote:Neko vreme sam se interesovao za onaj mini uni-vibe koji sam vec spomenuo,ali ga jos nisam probao.
http://www.musiciansfriend.com/product/ ... sku=151095
A stvarno nisam siguran šta je - da li je chorus, da li je vibe, ili je možda nešto treće...
I očekivao sam da je to opet neka njihova fora... Thnx for info!Z*Z*Z wrote:To je chorus, samo deli ime
Pa to, duplo skuplje, a opet manje-više slična stvar.Z*Z*Z wrote: Ja bih uzeo Voodoo Lab, Fulltone mozda ima malo vecu dubinu ali ta cena je jednostavno previse
I ne mogu da verujem kakvi su šabani, prodaju Vibe bez struje, koja može kod njih da se kupi, ali za 8 dolara...Kill surf city wrote:Foxrox je oko 300$,ali opet bez expression pedale
Zavisi šta imaš da ponudiš, probaj sa ovim likom, možda se nešto dogovoriteKill surf city wrote:a shin-ei ne kupuje ni prodaja sopstvenih organa
Upravo sam preslusao sound semplove sa tog linka...nema to veze bas sa chorus-om,bar ne sa REGULARNIM chorus-om (small clone,ce 1/2/itd,polychorus,ibanez,itd) ...i to kazem samo na osnovu bas tih semplova...guv'nor wrote:Da, ali nisam tačno siguran na šta misliš? Jedino što mi pada na pamet je ovo:Kill surf city wrote:Neko vreme sam se interesovao za onaj mini uni-vibe koji sam vec spomenuo,ali ga jos nisam probao.
A stvarno nisam siguran šta je - da li je chorus, da li je vibe, ili je možda nešto treće...
To i mene zbunjuje - jer ima intensity knob koji stvara pseudo-panoramu (mono) ili radi u stereo modu kao tremolo i zvuci veoma phasey/vibrato - ali postoji i uni-vibe model koji je blizi vintage uni-vibeuKill surf city wrote:Upravo sam preslusao sound semplove sa tog linka...nema to veze bas sa chorus-om,bar ne sa REGULARNIM chorus-om (small clone,ce 1/2/itd,polychorus,ibanez,itd) ...i to kazem samo na osnovu bas tih semplova...guv'nor wrote:Da, ali nisam tačno siguran na šta misliš? Jedino što mi pada na pamet je ovo:Kill surf city wrote:Neko vreme sam se interesovao za onaj mini uni-vibe koji sam vec spomenuo,ali ga jos nisam probao.
Efekat mi pre zvuci kao vibe,ima taj phasey zvuk,nikako kao chorus...
Jeste, nije to to, ali, znaš kako se kaže - Ako uspeš sebe da ubediš u nešto, ubedićeš i druge.Z*Z*Z wrote:al nema taj sound karakteristican za univibe/crunchy/broken rotary
Da nisi pomenuo ovo, nikada ne bih video da ima i semplova na sajtu!Kill surf city wrote:Efekat mi pre zvuci kao vibe,ima taj phasey zvuk,nikako kao chorus...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest