1. Peavey Telecaster sa Custom vratom HSS...radi mi posao za Punkerskije tripove i jako je svirljiv i ima usput JUMBO pragove, koje ja volim...
2. Fender Telecaster MIM - Dobro drvo, elektronika dobra, neck magnet malko mutan kao i kod svih telaca, dobara instrument, vrat ima one vintage pragove, ja bih voleo da su jumbo, ali ok...
3. ARIA PRO II 335 model iz 80tih. - Super izrada, elektronika dobra itd...
E sad: mislim da mi je mnogo da imam 3 gitare... Aria mi ne odgovara za stil svirke jer ja koristim dosta distorzije (DS2, a uskoro i Pro Co Rat)... Peavey Tele je dobar i svidja mi se HSS konfiguracija, nekako mi je najkorisnija...Fender telecaster MIM je dobar, ali naravno nije MIA kvalitet izrade...
DA LI DA: Prodam dve gitare i kupim jednu MIA...Tipa ostavio bih taj Peavey Tele, jer za njega i ne mogu dobiti mnogo novca, iako je preterano dobra gitara po meni...
- Probao sam brdo gitara u Mitrosu (posto su oni glavni valjda za fender) i recimo ASH telecaster koji koshta 113.000 mi se ne svidja zvuk, tanak je do jaja. Probao sam i nekoliko stratova i ni jedan me nije fascinirao... Nashao sam varijantu za Epiphone Firebird za oko 400Evra nov iz inostranstva, ali neznam da li da se usudim...
- Primetio sam da mi jedna gitara uvek stoji dugo tj ne sviram je, jer ja u svakom od mojih bendova (trenutno 4) sam probao da sviram drugu gitaru, da bih bio razlicitiji sound, ali nekako se uvek nejbolje osecam kada sviram taj Peavey, koji je za divno cudo najjeftinija gitara, ali mi nudi najvishe nekako...(taj vrat koji je nakalemljen na nju je neverovatno dobar za sviranje, a i HSS kombinacija mi je super)...jedini problem kod njega je kobilica - mislim da mi zbog nje cesto pucaju zhice, a i opet ja trzam iz lakta kad sviram pa ono...(kad smo vec kod kobilice, zna li neko nacin da je sredim a da ne kupujem novu - radi se u stvari o sedlima...)
- Volim sound single magneta i uvek sam se kleo da je njihov sound meni lepshi (telecaster), ali sam probao Fender TC90 sa P90 magnetima i odushevio se, ali gitara je thinline, tj. suplja, pa ne bih da ponavljam istu grashku (a vezujem se za gitare, pa me svaka promena boli danima) i onda mi je prodavac rekao (a poznajemo se) da bi mozda meni ipak leglo neshto sa Humbackerima.... I shta sad da radim... Jeste da mi HSS najvishe prija tj HS...nikada ne koristim medju pozicije, ni kad sam imao Strata...Samo onu skroz levo i onu skroz desno...

Dakle haos je u mojoj glavi - Volim 335 gitare, ali ne sviram iskljucivo clean, Volim telecaster/stratocaster/sve fenderovo, ali mi mnoge gitare tanko zvuce, moguce jer su mi oba pojacala matora (starijeg tonalnog karaktera) ili neznam ni sam... u svakom slucaju cu poludeti, a vi mi pomazite dok nisam poludeo i preshao na bubnjeve posle 12 godina gitare

Da i najbitnije - kad imash tri gitare treba ti dosta para za zhice, dosta prostora da ih izlozish i ono sto sam rekao nemam vremena da sviram sve tri i zao mi ih je...da stoje tako kao ukras...tj. jedna je uvek zapostavljena obrni okreni... a i nisam neki bogatash da skupljam gitare...