pazi ti sad na to gledas sa skroz bezvezne tacke gledista.
Izgleda da ne kapiras kako ja to gledam
generalno bend koji se zove SMAK sa ljudima koji jedva govore engleski, a nisu grupa manekencica tesko da bi prosao igde kao i niklbek
U Ramstajnu je bila gomila manekena i likova koji pricaju engleski pa su se probili zbog toga?
mislim david bowiea slusa vise ljudi od johna mclaughlina, sta jel se john nije dovoljno probio?
Opet, ne pricam o tome. Procitaj jos jednom moj prethodni post.
TEBI je zanimljivija svirka i to je to. Subjektivno. Da li postoji iole pristojan metal ili prog rock bend koji Rush ne navodi kao uzore? Rush (u kompletu, ne samo Alex) je definisao neke stvari u muzici. To je tako. Na koga je Smak uticao? Tocak? Koliko ljudi, ukljucujuci tebe, Ciru i jos par kolega sa foruma? Verovatno moze da se izbroji na prste.
covek koji nije imao bog zna kakav izvor informacija o gitari, koji cak nije mogao ni da slusa sta je hteo
Otkud znas sta je on mogao da slusa? Znas ga licno? Ako je tako kul, jos jedan od razloga da ga toliko branis.

Veci deo domaceg rokenrola je cista kradja. Tako je bilo pre 30 godina i tako je sada. Bregovic na primer, je toliki debil da se time ponosi. To je imalo prodju u Jugi zato sto ljudi nisu bili toliko informisani kao sada. Ko je onda slusao Sabate, Parpl, Cepelin? Ljudi koji su imali rodjake u inostranstvu i koji su im kupovali ploce. Nije ni cudo da su tolikoj masi mogli da serviraju "svoj" rokenrol. Ne kazem ovde da je Smak plagirao nekog(iskreno, davno sam slusao, pa ne bih da lupam), ali da su imali sta da kazu ostali bi upamceni. Na zapadu(Evropa,Amerika) su bili samo jedan prosecan bend. A takvih ima koliko hoces. Ovde su bili dobri i mogli su da iskoce u prvi plan, tamo ne.
Pa covek ne zna srpski,nije to "samo rokenrol"
Samo pokazuje koliko je taj bend bio ogranicen. Ima/imao je svoju ulogu na lokalnom planu i to je to. Mozda je bilo bolje da je Milan objavio zbirku pesama i sl., ali to je samo moje misljenje, verovatno bi me neko od vas upucao zbog ovih reci.
btw, Tesla je sasvim druga prica.