http://www.youtube.com/watch?v=uztHVcJc-hY
Vec sam pominjao, lik kazhe da je to ''Marshall AVT50x. But the sound comes from Line6 Toneport.'' tako da, shta i kako, ae... saveti, linkovi, malo je vremena... Hvala unapred...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
i da...nemanjavelimirovic wrote:Ima na oglasima mnoshtvo interesantnih stvari a shto se tice pojacala, ne treba biti skeptican, nego probati. Ja sam video na Oglasima jedno melodija pojacalo isto kao neko na kojem sam ranije svirao probe cak i svirke i imalo je takav ton da niko nije verovao shta pishe na pojacalu kada se priblizi...jedan od boljih tranzistora koje sam probao, a matoro kao biblija, cak nema na sebi ni dist....Na njemu sam svirao Squier Telecaster i Boss SD1 i imao zvuk ubistvo dobar. Ako ti treba bash metalski zvuk iskljucivo, ona pomenuta pedala ti reshava problem jer simulira pojacala. Onda uporedo sa tim nadjesh neshto shto jace i da radi sve ispravno na oglasima, nevezano za marku (naravno pre kupovine pitash ovde da razmotrimo zajedno) i reshio si svoj problem na neko vreme (i za kuci i za probe/svirke) dok si ne kupish jednog dana neki JCM900 ili jos bolje Mesa Boogie...
imao sam to pojacalo i sad mi je negde zao sto sam ga prodao......friedman wrote:Takodje, nisam siguran koja mu je sad cijena, ali kad sam ja svog Laney-a (LG35R) kupovao bio je oko 150e. Ima sasvim zadovoljavajući clean, koji će pretpostavljam biti dobra osnova za taj Behringer preamp.
Moram i ja sebi da nabavim jedan tak'i!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest