Poslednje sto cu da kazem u vezi sa ovim je jedna vrlo bitna CINJENICA koju sam u zaru pisanja prevideo da naglasim a trebalo je da je saopstim na samom pocetku : Goran i za pickup-e i za pedale daje rok od 15 dana unutar kojeg kupac moze da se predomisli i da vrati neosteceno ono sto je kupio i da dobije povracaj novca. Eto dobre sanse da onaj ko nije testirao kvalitet Goranovih proizvoda, (savo, da li ces?) ustanovi SAM sta misli o istima a ne da veruje na rec forum smarachima kao sto sam ja, na pr. A ako neko zna jos neko mesto ovde gde to moze - neka napise, zaista bih voleo da znam. Jer kupis par Duncana ili DiMarzia, ne dopadnu ti se u tvojoj gitari i sta radis? Ako ih nekako prodas 'kao nove', izgubis - koliko : 30% 40%? - od cene novih ...
I sada, pitam ja vas, da li je ovo jos jedan, ako ne i kljucni dokaz da cena nije jedini kriterijum, zar ne?
Sava wrote:Upravo sam se spremao da napišem koliko je prostora foruma glupo i besmisleno utrošeno. Pobogu k`o da smo mi nekakvi manageri ovoga ili onoga lika koji nešto radi. Meni skupo, njemu jeftino pa šta? Čitaoci imaju informaciju pa neka sami odluče kojem će se carstvu privoleti, a ja sam se za sada odlučio za trećeg majstora: gospodina Gibsona!dejankuki wrote: LPuseru se svidjaju magneti i cena...
Savi se ne svidjaju i misli da je malkice cena veca nego kod drugih..
shvatili smo, a sad slobodno nastavite u lepom maniru, bez beZpotrebnog i preteranog dokazivanja.. sta je starije koka ili ganJa..
P.S. primam čestitke: upravo vidim da sam "prevalio" 1000 postova! Užas! Hvala što ste me toliko trpeli.